Μυστηλιάδης ΙωάννηςΔιπλ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
Αποφοίτησε το 1975 από το Α.Π.Θ. και εκπλήρωσε τη στρατιωτική θητεία του στη Διεύθυνση Στρατιωτικών Έργων, στη Θράκη, ως Επιβλέπων Μηχανικός σε πλήθος κτηριοδομικών- ειδικών στρατιωτικών κτηρίων (1976-1979).
Εργάστηκε στην εταιρεία Οδών και Οδοστρωμάτων Α.Ε., ως Μηχανικός Έργου, σε κτηριοδομικά-βιομηχανικά έργα στην Ξάνθη (1979-1981) και ως Εργοταξιάρχης, σε έργα υποδομής στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, από έναρξης μέχρι ολοκληρώσεως του έργου (1981-1985).
Από το 1979 έως το 2002, ήταν Εργολήπτης Δημοσίων Έργων (ΕΔΕ/ΜΕΕΠ) με Μητρώο Εμπειρίας Κατασκευαστών (ΜΕΚ) Γ’ τάξης σε Οικοδομικά, Υδραυλικά και έργα Οδοποιίας και Β΄ τάξης Βιομηχανικά/Ενεργειακά έργα, οπότε ασχολήθηκε με δημόσια και δημοτικά έργα.
Από το 1985, μαζί με τη συνάδελφο Αλεξάνδρα Καρβελά, ιδρύουν το τεχνικό γραφείο «Μυστηλιάδη-Καρβελά» και ασχολούνται με μελέτες-επιβλέψεις-κατασκευές, κυρίως ιδιωτικών κτηριακών έργων.
Καρβελά ΑλεξάνδραΔιπλ. Πολιτικός Μηχανικός Δ.Π.Θ.
Αποφοίτησε το 1981 από το Δ.Π.Θ., στο οποίο εργαζόταν παράλληλα, κατά την περίοδο 1978-1981, ως επιστημονικός συνεργάτης των εργαστηρίων της Εδαφομηχανικής και της Τεχνικής Γεωλογίας.
Εργάστηκε στην εταιρεία Οδών και Οδοστρωμάτων Α.Ε., ως Μηχανικός Εργοταξίου σε έργα υποδομής στην ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής (1982-1985).
Από το 1986 έως το 2002, ήταν Εργολήπτης Δημοσίων Έργων (ΕΔΕ/ΜΕΕΠ) με Μητρώο Εμπειρίας Κατασκευαστών (ΜΕΚ) Β’ τάξης στα Οικοδομικά και στα Βιομηχανικά-Ενεργειακά έργα.
Από το 1985, μαζί με το συνάδελφο Γιάννη Μυστηλιάδη, ιδρύουν το τεχνικό γραφείο «Μυστηλιάδη-Καρβελά» και ασχολούνται με μελέτες-επιβλέψεις-κατασκευές κυρίως ιδιωτικών κτηριακών έργων.
Μυστηλιάδη ΑναστασίαΔιπλ. Πολιτικός Μηχανικός Π.Π. MSc Αντισεισμική Μηχανική & Τεχνική Σεισμολογία
Αποφοίτησε το 2013 από την Πολυτεχνική σχολή του Παν. Πατρών, με ειδίκευση στον Κατασκευαστικό (δομοστατικό) τομέα.
Απέκτησε τον τίτλο του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc) πάνω στην Αντισεισμική Μηχανική και την Τεχνική Σεισμολογία, ακολουθώντας κύκλους ακαδημαϊκών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πατρών (Μ.Δ.Ε. « Αντισεισμικός σχεδιασμός Κατασκευών») και στο Πανεπιστήμιο Grenoble-Alpes της Γαλλίας (Engineering Seismology) και πραγματοποιώντας την πρακτική της εργασία- διατριβή στην εταιρία Geodata Spa (Τορίνο, Ιταλία), με συνεργασία του I.U.S.S της Pavia (Παβία, Ιταλία), σε μελέτη φορέα υδροηλεκτρικού εργοστασίου στον Ισημερινό και σε διερευνητική μελέτη μοντέλων συμπεριφοράς σύγχρονων υλικών.
Από το 2014, συμμετέχει στις εργασίες του τεχνικού γραφείου «Μυστηλιάδη-Καρβελά». Παράλληλα, έχει συνεργαστεί με άλλα τεχνικά γραφεία, μεταξύ των οποίων αυτό του καθηγητή Σ.Αζοράκου & Α.Β. Μπίτζιου (μελέτες λιμενικών έργων). Άπό το 2018 είναι κάτοχος άδειας για ενεργειακές επιθεωρήσεις.

Μόνιμοι Συνεργάτες

Χυδήρογλου ΕμυΔιπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός Α.Π.Θ.
Αποφοίτησε το 1988 από το Α.Π.Θ., ενώ, παράλληλα, εργαζόταν σε τεχνικά γραφεία και σε ομάδα εργασίας Ε.Π.Α.. Από τότε έχει συμμετάσχει σε πληθώρα αρχιτεκτονικών και πολεοδομικών μελετών, σε συνεργασία με ποικίλα γραφεία, όπως των Πυργάκη-Τεκτονίδη,Ρουσουνέλου-Ζέρβα, Κολοβέα&Σια Ο.Ε.
Από το 2000 συμμετέχει δημιουργικά στην ομάδα του γραφείου μας. Είναι ενεργειακή επιθεωρήτρια και ελέγκτρια δόμησης
Κοζύρη ΜαρίαΔιπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός Uni.of Illinois
Αποφοίτησε το 1989 από το Πανεπιστήμιο του Illinois στο Chicago, στο οποίο και διακρίθηκε (citation for excellence, 2η θέση στο διαγωνισμό Richard Newhouse model building). Παράλληλα και μέχρι και το 1990, εργάστηκε σε σειρά γραφείων στο Σικάγο και την Καλιφόρνια, επί κτηριακών μελετών (κατοικίες, καταστήματα, γραφεία, φυλακές). Από το 1991 εργάστηκε στην Ελλάδα, και πάλι στον κτηριακό τομέα, συμμετέχοντας σε μελέτες για κτήρια γραφείων και κατοικιών αλλά και βιομηχανικών κτηρίων.
Από το 2003 συμμετέχει στην ομάδα του γραφείου μας.
Λακιώτη ΒάσωΔιπλ. Πολιτικός Μηχανικός Π.Θ.
Αποφοίτησε το 2012 από την Πολυτεχνική σχολή του Παν. Θεσσαλίας, με ειδίκευση στον Κατασκευαστικό (δομοστατικό) τομέα. Έχει συνεργαστεί με διάφορα τεχνικά γραφεία στην Αθήνα και τη Θήβα, σε αποτυπώσεις-χαράξεις, αρχιτεκτονικές και τοπογραφικές μελέτες. Παράλληλα, ασχολείται με τη φωτορεαλιστική απεικόνιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Πρεσβεύει ότι η επαγγελματική επιτυχία επέρχεται με προσπάθεια, επιμονή, μεθοδικότητα και ομαδικό πνεύμα και με γνώμονα αυτήν την πεποίθηση “χτίζει” την επαγγελματική της ανέλιξη.
Από το 2020 συμμετέχει ενεργά στην ομάδα του γραφείου μας.